fbpx

Sebelum ini kami ada paparkan beberapa keping gambar persiapan para pelakon untuk menjalani penggambaran filem terbaru arahan Bernard Chauly, Manisnya Cinta Di Capadoccia. Ya, itu tajuk penuh.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

Sedar tidak sedar, penggambaran filem ini sudah pun masuk hari ke-9 di Malaysia dan menurut maklumat dari Red Films, filem Manisnya Cinta ini juga akan menjalani penggambaran di Turki.

Seperti dejà vu bukan? Ia mungkin kerana filem Bernard Chauly sebelum ini Istanbul, Aku Datang juga mengambil negara Turki untuk menjadi latar belakang filem yang cukup popular itu.

Manisnya Cinta Di Capadoccia menampilkan Nur Fazura, Shaheizy Sam, Lisa Surihani, Faisal Hussein dan Josiah Hogan sebagai teraju utama untuk jalan cerita filem ini selain barisan pelakon yang lain.

Berikut merupakan gambar gambar terkini yang di’muat naik oleh produksi ke laman Facebook rasmi mereka supaya anda boleh dapatkan kisah yang terkini tentang perjalanan filem yang memang di’nantikan ramai ini.