fbpx

Ammar Perli Bekas Kekasih Selepas Bertudung?

Pelakon dan juga model, Ammar Alfian Aziz, 26, menepis dakwaan dia menyindir bekas kekasihnya, Puteri Sarah selepas wanita tersebut menyatakan hasrat untuk kekal bertudung.

Insiden tersebut berlaku selepas Ammar memuat naik status facebooknya dengan menulis :

Dah Start pakai tudung elokla tunjuk perangai baru yang baik. Bukan untuk publisiti kononya dah ‘berubah’. Perangai masih lagi hina orang tidak menunjukkan awak dah ‘berubah’

Apabila diminta memberi kenyataan, Ammar memberitahu bahawa status facebook itu tidak ditujukan kepada sesiapa, ianya ditulis secara rawak dan tiada kaitan dengan isu pemakaian tudung bekas kekashinya.

Namun begitu, Ammar sempat memberitahu bahawa niat Puteri Sarah untuk bertudung adalah sangat baik kerana perkara tersebut adalah untuk dirinya dan sebelum ini juga dia pernah meluahkan hasrat untuk bertudung.

Ammar berkata demikian ketika diminta mengulas kenyataannya menerusi laman Facebook miliknya yang dimuat naik pada Isnin.

Dalam kenyataan tersebut Ammar menasihatkan agar seseorang yang bertudung perlu merubah perangai kepada lebih baik dan bukan sekadar untuk mencari publisiti.

Di dalam perkembangan lain, Ammar kini lebih selesa bergerak solo kerana tidak lagi perlu memilih untuk menjayakan sesebuah lakonan kerana tiada yang perlu dijaga hati dan lebih tenang kerana tidak perlu memikirkan tentang orang lain dan boleh fokus untuk kembali ke bidang lakonan.

Untuk pengetahuan, selepas perpisahan mereka penghujung tahun lalu masing-masing tidak lagi berhubung.