Sekitar Majlis Minum Teh Rai Perkahwinan Keith Foo, Isteri
Oleh RTKY Staff pada
01 December 2015, 4:12PM

Aktor yang menjadi pujaan ramai, Keith Foo dan pasangannya Kim Raymond yang juga merupakan pengurusnya selamat meraikan ikatan perkahwinan mereka dalam majlis minum teh bersama keluarga semalam.

BACA: Majlis Resepsi: Keith Foo Tidak Mahu Membazir

Keith dan Kim sebenarnya sudah berkahwin sejak tahun lalu lagi. Ianya diakui sendiri oleh Kim ketika hadir di set penggambaran yang menemani Keith untuk sesi penggambaran muka depan Majalah EH! isu bulan September lalu.



“Ya, kami dah kahwin. Tetapi tiada majlis. Kami hanya daftarkan perkahwinan saja. Semuanya dilakukan tahun lalu,” jelasnya kepada majalah tersebut. Selain itu, pasangan ini juga berkongsi perancangan mereka yang mahu mengadakan majlis resepsi pada hujung tahun ini di kampung halaman Keith di Gemas, Negeri Sembilan.

Semoga ikatan perkahwinan pasangan ini akan terus berkekalan dan dikurniakan cahaya mata yang comel-comel nanti. Kami kongsikan beberapa gambar pasangan ini ketika majlis keraian mereka berlangsung semalam. Enjoice!



SUMBER
EH.com

Komen & Lain-lain
28 komen untuk “Sekitar Majlis Minum Teh Rai Perkahwinan Keith Foo, Isteri
  1. hani says:

    Kim ni cantik. Tahniah

    1. abang sado jemur spender says:

      Guna cecair ketika hubungan kelamin

      Sesetengah pasangan menggunakan jeli mahupun cecair dengan harapan untuk memudahkan sperma menembusi sel telur.Sedangkan ,cecair itulah yang merosakkan sperma.Jika mahu juga menggunakan cecair,pilihla cecair yang selamat untuk sperma.

      1. bicara RM says:

        saya minat…

      2. abang sado jemur spender berkerak says:

        jeli kemende hoi…salah tekan topik ni.

    2. Huh says:

      Gigi tu..gigi Mr Os..ko cakap cantik???

  2. neraca hidup says:

    x harap duit sponsor…tahniah.

  3. sandra says:

    couple ni kuat bercium.. barisan gigi depan si pengantin perempuan agak besar, pakai dentures ke?

    1. Fawzia Arip says:

      biar lah..bukan nya islam pon. yg islam..pakat2 ngandung buang baby kat longkang…lagi terok.

    2. minah senget says:

      Ahehehee…kite pun perasan gigi kim terlebih besar and terlebih putih…
      mesti pakai Gigi tanam…

      1. kak nam says:

        knp gigi tu??? poliden ke?

  4. mr. says:

    yg pompuan…xyah nk bergetar pepek da….dia da kawin..

    1. Norhafiza Md Noor says:

      hamboi mulut…yg penting dia handsome ..

  5. katija bodoh says:

    Tak minat mamat nih..

    1. Lalala says:

      dia pun x kenal ko..minat jauh la sekali. k bai.

  6. wtf? says:

    gigiiiiii !!!!

  7. opah says:

    cium, asyik tenyeh mulut je…

  8. idayu says:

    600k viewers???….siapa yg dok nengok ni. siti pun tercampak ….ketih foo mmg hebat.

  9. ingt Kim biase2 ke? pemilik restaurant michelin star beb….kt Publika and Damansara.

    Socialite Malaysia plg hot

  10. yus says:

    Sya minat Keith ape anda susah hati sgt dh suami isteri…org kite tk ade hubungan ..cium di khalay ramai..tu tk pe. ..bila mengandung ank buang dlm
    Lubang tandas..tu lah org kite…tk bule tgk org senang sikit minda tu buka sikit…lagi pun dia org bkn org Islam..suka hati dia org…

  11. lipstick says:

    biar je lah nak bercium…bukan gf ..bini tu. kalau gf tu lain la.

  12. cik mek molek says:

    chindian kawen chindian.. semoga berbahagia keith foo dan wifey!!!!

  13. Eila says:

    Keith Foo dah kawin huhu.

  14. atiaries says:

    semoga sentiasa bahagia keith foo & wife, minat die berlakon masa dgn fathia. Ariana Rose best

  15. Leesa says:

    Janggal sangat ciuman mereka…nampak tak natural langsung! Tegak je dua2…he! he! Cium lah style Mat Salleh sikit…

  16. Mira says:

    Semoga berbahagia

  17. chindian 1 malaysia says:

    2 chindian = 1 malaysia, sehati sejiwa. bravo..

  18. pppp says:

    pernah jumpa pasangan ni kt bangsar isteri dia mmg cantek hokey DLM gmbr ja mcm tu to reality CANTEK HOKEY

  19. init says:

    artis wanita islam gak yg rugi, blakon serah tubuh utk dipeluk2 dek keith foo ni ..memalukan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *