Ashraf Muslim Sekeluarga Rai Birthday Anak Pertama
Oleh RTKY Staff pada
05 April 2015, 6:04PM

Manis sungguh gambar yang dikongsikan di Instagram oleh Ashraf Muslim bersama dengan isteri-isterinya di dalam majlis sambutan hari lahir anak pertama, Sarah Ashraf, hasil perkahwinannya bersama isteri kedua, Wan Sakinah hari ini.

BACA: Isteri Kedua Ashraf Muslim Luah Perasaan

Ashraf Muslim Sekeluarga Rai Birthday Anak Pertama



Dalam majlis yang cukup meriah itu, isteri pertama dan isteri kedua Ashraf kelihatan cukup ceria sekali malah apa yang boleh kami katakan, Sarah beruntung kerana mempunyai dua orang ibu yang sentiasa mencurahkan kasih sayang kepadanya. Bukan semua orang dapat peluang sebegitu.

Kami pasti ramai yang mendoakan pasangan ini sentiasa dilimpahi kebahagian apatah lagi dengan adanya Sarah maka akan bertambah berserilah kehidupan keluarga ini. Kami kongsikan beberapa keping gambar sambutan hari lahir anak pelakon ini bersama anda. Enjoice!




Komen & Lain-lain
20 komen untuk “Ashraf Muslim Sekeluarga Rai Birthday Anak Pertama
  1. rina says:

    ntahlah..kesian tgk isteri pertama dia..ya allah berilah dia cepat dapat zuriatnya sendiri juga…

    1. pelik says:

      kesian tu mmg la. tapi laki dia ada hak nk kawin lagi. dh wife pertama tak dpt bagi zuriat. bersyukur la tu laki dia tak cerai. bg kasih sayang dgn adil. yg emo peminat hampeh yg perasan poyo emo terlobeh. puiii

      1. Rashidah mulut jamban says:

        Bunga rafflesia ke kat kepala didie alias?

      2. lynn says:

        mana kau tau dia tak boleh bagi zuriat? manatau Allah bagi rezeki tu lambat. ckp tu jgn sedap mulut je. or should i say, type tu jgn sedap jari je. menyampah dgn org2 yg berlagak pandai ni.

      3. aku says:

        aah..betul tu..pg godek balik pengakuan ashraf kawin lain bukan sbb zuriat la..ckp org tlebih emo dr sendiri pn komen emo2

    2. Safu an sam fah says:

      Didie kutip bunga kat mana?lambat la tunggu rotikaya ni

  2. i hate GST says:

    Orang sesibuk abpbh, ko sibuk dgn anak ko dgn bini yg tak berapa cun ko tuh! Next???

  3. macam2 says:

    Meluat tgk muka bini 2nd…aku puji cara zarina zainuddin hormat madu dier….tak mcm deknie…gedik lebih

    1. kak bi says:

      nak b7at baik macam mana lagi.pelek toi la.sah hang pompuan budgetteranaya

  4. miyo says:

    Yg aku tau… slalunya yg x bahagia tu yg dok tayang umum… kononnya bahagia la sgt….. hakikatnya… hampeh…

    1. ubi says:

      Pas tu. Yang doktayang bahagia ni memang tak bahgia la yek. Macam syial ja pemikiran macam ni. Lepas ni, kalau mak hang upload gmbaq dengan pak hang, meant family hang porak poranda la yek. Hang anak luaq nikah la yek. Genious sngat pemikiran hang

  5. giler aku says:

    weekk…geli aku sakinah ni wekk

  6. loving famili says:

    anak ashraf dah besar pun.. tapi tak de sangat rupanya. Dua2 isterinya nampak lawa, serasi dan bahagia. Fikir2 kembali, kalau sehingga kini dia tak kahwin satu lagi,maka tak delah lagi cahayamata hari ni. Semua ketentuan tuhan untuk kebaikan semua.

  7. Yang Memahami says:

    disebalik kebahagiaan,disebalik senyuman dayana mesti ada terselit rasa sedih.
    Moga Allah swt berikan rezeki anak kepadanya suatu hari nanti,insyallah.
    buat sakinah,diharap tidaklah terlalu menunjuk..jagalah sedikit perasan dayana tu.

  8. silver says:

    dayana….berusaha pakai ivf k…mana tau dgn izinNYA

  9. ahmed jamel says:

    Semoga Ashraf Muslim serta kelurga, Allah jadikan rumah tangga yang sakinah mawaddah warahmah dunia akhirat. Aamiin.

  10. rina says:

    dalam gambar tu nampak isteri pertama dia senyum dalam keadaan sedih..dia terpaksa akur suami dia kahwin lain sebab dia dah betul2 cinta pada suami..dia cinta sangat kat suami dia tu sampai tak boleh lupa suami dia..sebab tu dia terima apa yang terjadi pada dia..

    1. mak long habibi says:

      Apala hang ni dok coment cam ni.sinetron sngat
      memang muka bini 1stdia tu muka mcm tu dr dulu.senyum dalam tangisan la.gembira dalam sedih la. Very kampong

  11. Cik Mimpi says:

    perkahwinan dgn bini pertama xsampai pun 5thn.. xblh ke sabar utk sementara waktu, ramai pasangan lain yg kahwin sampai 10thn baru dpt zuriat.. tlalu desperate, tanpa memikirkan pihak satu lagi.. semoga Allah kurniakan zuriat buat Dayana..

  12. shemale says:

    bosan….next???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *