Selamat pagi kawan-kawan. Kita mulakan dunia hiburan kita di’pagi Isnin ini dengan gossip tanpa nama.
Jika Zubir (Berita Harian) yang bawa, 90% kebarangkalian adalah benar.
Cuma, Zubir masih kekalkan integriti sebagai journalist, tidak menyebut nama.
Dalam satu nota selepas menulis tentang kes pukul Remy Ishak, Zubir ada menulis yang seorang artis remaja sanggup melakukan persetubuhan dengan saudara kandung sendiri akibat mabuk.
Saudara kandung dalam ayat Zubir terlalu luas skopnya. Adik beradik, sepupu, dua pupu, semua itu termasuk dalam kategori saudara kandung.
Yang menjadi persoalan besar adalah, artis remaja itu sendiri. Sudahlah bergelar artis, lagi sanggup melakukan perbuatan terkutuk lagi menjijikkan.
Jika gossip ini benar-benar berlaku, kami yakin tidak lama pasti terbongkar siapa yang terlibat. Dunia hiburan sekarang, mana senang tutup lubang.




Yang menjadi persoalan besar adalah, artis remaja itu sendiri. SUDAHLAH BERGELAR ARTIS, lagi sanggup melakukan perbuatan terkutuk lagi menjijikkan.
kenapa? artis tak blh buat salah ke? ayat kau ni x betul la. Kalau yg buat tu golongan ustaz, guru, pensyarah, menteri sesuai la kot guna statement mcm tu.
Jgn la agungkan sgt artis ni. PLZ
@zara maksud kami bukan artis tidak boleh buat salah, tetapi mereka public figure & diperhatikan masyarakat :)
u were rite….
diorg public figure…
dlm msa yg sma rmai bdak2 jdkn diorg sbg idola…
so when they made any mistakes,org akn pndang….
dri ayat zara “kenapa? artis tak blh buat salah ke? ayat kau ni x betul la. Kalau yg buat tu golongan ustaz, guru, pensyarah, menteri sesuai la kot guna statement mcm tu”
lau rotikaya cte sal ustaz yg duduk kt ceruk kmpg berzina,ada ke org nk amk tau???silap2 awak pn xbkak dh page ni..bca tjuk pn mlas….lgpn blog ni dh nma blog gosip artis…mstila crita dia sal artis….
apa2pn…sila tgur scra berhemah ye….jgn gne ayat2 yg ksar…
Alahai…siapalah artis tuh yer. Apa pun jika arak di pandang mulia….semua perkara hina akan terjadi!
zubir——-pereka mitos
artis — kalo arak dah jadi kawan, apa pon blh jadi… budus
artis sial….artis babi….artis lahanat…..lancau….igt
Ape nak dibuat.. Klu da mbukk, smua perkara2 di sekeliling x dikesahkan lagi..
As-salamua'laikum..errr..rasanya saudara kandung tak termasuk sepupu, dua pupu..sebab sepupu boleh dinikahi tapi tak digalakkan oleh nabi..perkataan "kandung" itu sendiri sudah jelas ertinya. "kandung" adalah sesuatu yang dibawa oleh sesuatu yg lain. Dalam konteks saudara kandung itu bererti sesuatu yang lain itu adalah seorang ibu dan sesuatu itu adalah anak didalam perutnya itu. jadi bila masa sepupu itu dikandungkan oleh ibu tersebut? Jadi pabila dikatakan skop saudara kandung itu luas adalah salah..
bengap jugak journalist yg tulis cerita ni… ader ker sepupu, dua pupu kira saudara kandung…haaaa