fbpx

Zul Ariffin Dimaki Enggan Bergambar Dengan Peminat?

Nampaknya sudah ada suara peminat mendakwa pelakon yang semakin meningkat popular ini sudah pun mula menunjukkan lagak apabila enggan bergambar malah dari rungutan peminat itu juga, individu tersebut sangat kecewa apatah lagi, mereka jugalah yang mengundi Zul Ariffin dalam setiap anugerah yang dipertandingkan.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Zul Ariffin: Kekasih Hati Saya Hanya Gayatri

Zul-Ariffin-Dimaki-Enggan-Bergambar-Dengan-Peminat---ROTIKAYA

Suara yang sangat kecewa tersebut dalam masa yang sama turut menyatakan bahawa mereka bersungguh-sungguh mengundi pelakon ini bagi memastikan Zul menang di dalam anugerah yang dipertandingkan namun tindakan Zul sangat mengguris hati.

Selain itu, kini peminat tersebut mengaku sangat membenci pelakon tersebut ditambah lagi dengan makian penuh beremosi dan menyesal di atas tindakan mereka memberikan sokongan kepada Zul Ariffin. Tapi peminat Zul semua tahu bukan, Zul sayang awak 200%? (rtky/s)