fbpx

Zahirah Macwilson Bercinta Dengan Aiman Hakim?

Dikaitkan menjalin hubungan dengan seorang ahli perniagaan dikenali sebagai Nik Iruwan, pelakon Zahirah Macwilson menafikan dakwaan tersebut. Namun baru-baru ini, timbul pula khabar angin mengatakan Zahirah kini dikatakan bercinta dengan pelakon Aiman Hakim Ridza.

Gambar bersama yang dimuat naik oleh Aiman Hakim di akaun Instagram miliknya beserta kepsyen romantik menarik perhatian ramai seolah memberi gambaran bahawa mereka kini sedang menjalin hubungan istimewa. Aiman turut menyertakan hashtag #ZahirAH gabungan nama mereka berdua, Zahirah dan Aiman Hakim.

BACA: Putus Cinta Buat Zahirah Macwilson Rasa Bebas

Entri tersebut dihujani dengan komen dari rakan selebriti dan netizen yang merestui hubungan cinta mereka berdua. Ramai yang mengatakan mereka berdua pasangan yang secocok serta mendoakan agar hubungan mereka dipermudahkan dan sampai ke jinjang pelamin.

Menerusi BH Online Sabtu lalu, Zahirah memberitahu dia terpaut hati dengan Aiman bermula di laman sosial. Malah, menurut sumber, Zahirah menunjukkan sikap mengambil berat terhadap Aiman dengan menghantar makanan kepada aktor tersebut.