fbpx

Yana Samsudin, Fadzil Zahari Selamat Timang Cahaya Mata Sulung

Tahniah kami ucapkan kepada pasangan suami isteri Yana Samsudin dan juga Fadzil Zahari kerana telah selamat menimang cahaya mata pertama mereka pada 21 Julai lalu. Perkhabaran gembira tersebut dikongsikan Fadzil di Instagram dan mendapat ucapan tahniah daripada peminat mereka.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: Yana Samsudin Bersederhana Sambut Kelahiran Bayi

9- Yana Samsudin, Suami Selamat Timang Cahaya Mata Sulung - ROTIKAYA

Alhamdulillah isteri saya, Yana Samsudin selamat melahirkan seorang baby boy pada 21.07.2016. Terima kasih kepada isteri yang bersusah payah, bersakit sakit dalam proses melahirkan, tak ternilai jasa dan pengorbanannya. I love you so much sayang, moga cepat sembuh”

“Terima kasih juga pada mama abah, mak abah yang tak henti henti berdoa, adik beradik, sahabat-sahabat, kawan-kawan dan hangpa semua yang sentiasa mendoakan. Alhamdulillah. Kami juga mendoakan kesejahteraan hangpa semua,” kongsi Fadzil.

Semoga dengan kehadiran cahaya mata lelaki dan juga anak sulung ini, keluarga kecil Yana dan juga suami akan bertambah meriah dan dilimpahi rezeki. (rtky/s)