Uqasha Senrose, Syafiq Kyle Kembali Bercinta?
Umum mengetahui bahawa Uqasha Senrose dan juga Syafiq Kyle sebelum ini pernah menjalin cinta namun entah apa yang tidak kena, hubungan mereka menjadi renggang sehinggalah laporan daripada ruangan gosip Cik Pang di Metro Ahad menyatakan hubungan mereka kembali bertaut.
BACA: Syafiq Kyle: Uqasha Senrose Masih Kekasih Saya
Menurut sumber Cik Pang, pasangan tersebut pada mulanya ditemukan di dalam satu telefilem. Walaupun pada mulanya kedua-dua mereka bagai main tarik tali namun akhirnya mereka bersetuju untuk digandingkan bersama.
Kemudian apabila sampai babak sedih putus cinta di antara mereka, Syafiq dikatakan menangis bersungguh-sungguh sehingga bengkak mata. Maka bermula dari babak air mata itu, hubungan mereka kembali bertaut dan tidak dingin seperti hari pertama pertemuan.
Malah mereka juga turut menghabiskan masa bersama apabila tiba waktu rehat atau pun ketika penggambaran dihentikan. Jika benar apa yang diperkatakan ini, semoga hubungan baik antara Uqasha dan juga Syafiq akan terus kekal biar pun atas dasar berkawan. Iqram Dinzly pun berkawan dengan Uqasha juga’kan? Eh. Gurau saja. (rtky/s)
playgirl ni x hbs ngan jantan kejap iqram itu ini…mna hg nak.hrp rupa ja acting hampehhhh
sedap pancut ni
sambung..putus…sambung putus. drama..layan drama kiah pekasam dlm youtube lagi syok.
Sekurang2nya tak mcm kau bicara RM otak putus wayar tak habis menyalak kat sini, kesian mak bapak ko dpt ank mcm ko….
Anugerah pengomen2 paling aktif minggu ni.
Bicara, Mazidah, kak nam, zabedah zabit, Norhafiza Md Noor dan paling gigih katija harun. Miss Fezura bakal mengugat kedudukkan anda. Terus berusaha…
Tahniah.
Bohsial
Kita tau semua ke utk mengata uqasha playgirl? Alhamdulillah uqasha dapat pahala. Da la cantik. Org melayu suka dengki dgn org cantik. Bersabarlah.
aku suka bibir Uqasha..sempeet wo
Hello korang!! Aku nak tanya korang tu sempurna sangat ke?? Cerminlh dri tu dulu,ni x mengata org no 1 …Kepada uqasha tahniah sy ucapkn semoga bahagia selalu biarlah org kata playgirl sekali pom kerana pahala diorg uqasha akan dpt tu pom klau diorg ad buat baik lh ..
Kesian uqasha,sabar ye …awak bukan playgirl lahh^,^…yg paling pnting,awak makin cantik:*