fbpx

Uqasha Senrose Kini Sudah Ada Kekasih Baru?

Anda masih ingat lagi spekulasi sebelum ini yang mendakwa Uqasha Senrose rapat dengan serorang anak hartawan malah turut dirisik oleh individu tersebut serta menyifatkan perkara tersebut sebagai mengarut.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Uqasha Senrose Nafi Dirisik Anak Hartawan

Menurut sumber melalui emel yang kami terima mendakwa, kekasih baru pelakon itu dikenali sebagai Ben Ali, serorang usahawan dan juga pelakon baru juga dipercayai punca beliau putus dengan Syafiq Kyle. Amboi, putus terus.

Melihatkan kepada beberapa gambar kiriman daripada akaun Instagram lelaki berkenaan, terdapat satu gambar daripada belakang, berkemungkinan juga Uqasha, berjalan berdua-duaan dengan jejaka berkenaan. Berkemungkinan ya atau mungkin juga teman rapat, bukan?

Apa-apa pun, kami percaya jika Uqasha sudah bersedia nanti, pasti dia akan mencari peluang untuk menjelaskan situasi sebenar dan menjawab persoalan peminatnya di luar sana.