Melalui satu perkongsian gambar di Instagram, penyanyi Shila Amzah telah memperlihatkan cincin di jari manisnya dengan caption – Alhamdulillah. Menimbulkan tanda tanya, perkara tersebut turut menjadi bahan pertikaian peminat dan pengikutnya di laman sosial tersebut.

BACA: Shila Amzah Nafi Tunjuk Jari Tengah Kepada Peminat


Bermula dengan gambar tersebut, ada yang menyiasat dengan lebih mendalam dan mendakwa bahawa cincin tersebut telah pun dipakai oleh penyanyi tersebut sejak Februari lagi ketika berada dalam kapal terbang. Malah ramai juga yang hairan mengapa gambar tersebut dimuatnaik ketika hari pernikahan bekas kekasihnya, Sharnaaz Ahmad.

Sementara itu, sehari sebelum majlis pernikahan berlangsung, Shila juga memuatnaik gambar yang menceritakan serba sedikit tentang bagaimana kisah silam patut dilupakan dan terus fokus dengan masa depan. Namun hanya empunya badan yang mempunyai jawapan terhadap apa yang dikongsikan.


Apa pun, hanya Shila yang mempunyai jawapan terhadap apa yang dilakukannya. Jika sudah bertunang, syukurlah dan semoga segala persiapan menjelang hari bahagia akan dipermudahkan. (rtky/s)