fbpx

“Tak Mahu Kongsi Tips, Faham Perasaan Wanita Belum Hamil”

Selepas tiga tahun menanti, akhirnya Anzalna Nasir dan suami, Hanif Zaki bakal menimang cahaya mata pertama mereka tidak lama lagi. Dalam pada itu, Anzalna memberitahu ramai wanita meminta petua untuk hamil serta berkongsikan pengalaman kehamilannya di media sosial.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Bagaimanapun, Anzalna berkata bukanlah dia tidak mahu berkongsikan perkara itu kepada umum tetapi dia memahami perasaan wanita serta tidak mahu menggores hati mereka yang belum dikurniakan cahaya mata.

BACA: Tiga Tahun Menanti, Anzalna Nasir Hamil Anak Sulung

“Ramai yang mesej minta petua dan mahu saya berkongsi tentang kehamilan, bukan saya tidak mahu tapi mungkin bukan di laman sosial. Saya tidak mahu menguris hati wanita lain yang belum dikurniakan rezeki berupa anak.

“Saya tidak mahu mengores perasaan wanita yang belum dikurniakan cahaya mata. Saya akan berkongsi secara tidak berlebih-lebihan seperti saya seorang sahaja yang hamil,” katanya kepada mStar Online.

Mengulas lebih lanjut, Anzalna berkata dia menjalani proses kehamilan sepanjang enam bulan dengan baik dan tiada mengidam benda yang pelik-pelik. Katanya dia belum lagi bersedia untuk mendedahkan jantina bayi memandangkan masih terlalu awal.