fbpx

Sikap Dermawan Johan Yang Ramai Tidak Tahu

Di sebalik jenaka lucu dan juga gelak ketawa pengacara radio dan pelawak ini, ada satu sisi lain yang Johan jarang dedahkan dan apa yang penting, kehidupan keluarga ini dilihat sentiasa dilimpahi rezeki namun empunya diri sendiri pun masih merendah diri.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Johan: Isteri Saya Pengkritik Tetap JOZAN

Jika diteliti daripada gambar-gambar di akaun Instagram miliknya baru-baru ini, terdapat beberapa keping gambar makanan yang banyak dan menurut caption, ia adalah untuk dibahagikan kepada jemaah masjid yang datang untuk menunaikan solat Jumaat.

Bagaimanapun, niat murni pasangan suami isteri ini seperti biasa pasti mendapat komen-komen negatif daripada segelintir individu yang hanya tahu mengkritik. Sekurang-kurangnya Johan sudah melakukan kebaikan daripada hanya tahu mengkritik di sosial media.

Semoga perjalanan karier Johan dan juga isterinya akan sentiasa dipermudahkan dan dalam masa yang sama mampu membantu orang lain juga. (rtky/syfq)