fbpx

Shah Jaszle Selamat Timang Anak Kedua

Kehadiran tahun baru 2017 nampaknya turut membawa sinar baru buat pelakon Shah Jaszle kerana telah seamat menimang cahaya mata kedua bersama pada 2 Januari lepas. Perkara tersebut dikongsikannya bersama peminat melalui muatnaik gambar di Instagram.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

BACA: Shah Jaszle Diminta Bela Diri Kes Khalwat

Isteri pelakon tersebut, Hanis Husna selamat melahirkan bayi lelaki itu pada jam 4.19 petang dengan berat 3.3 kilogram. Sebelum ini, pasangan ini telah dikurniakan cahaya mata pertama, Alana Jasmeen.

Sebelum ini, dia pernah menyatakatan tentang kehadiran cahaya mata baru itu di laman sosial dan apa yang pasti, peminat turut berkongsi rasa gembira dan juga mengucapkan tahniah kepada Shah Jaszle dan isterinya.

Pasangan manis suami isteri ini mendirikan rumah tangga pada 1 Mei 2015. Semoga dengan kehadiran cahaya mata baru ini bakal memeriahkan lagi keluarga kecil Shah Jaszle dan menceriakan suasana. (rtky/s)