Nelydia Senrose Akui Ada Selisih Faham Dengan Qi Razali
Sedangkan lidah lagi tergigit apakan lagi suami isteri. Eh. Ini bukan pertama kali rasanya hubungan Nelydia Senrose & Qi Razali didakwa mempunyai masalah namun mereka berdua masih teguh bersama dan memegang janji untuk mendirikan rumahtangg bahagia hingga ke akhirnya.
BACA: Qi Razali Cemburu Hubungan Intim Kekasihnya Dengan Sharnaaz Ahmad
Menerusi portal GUA hari ini, Nelydia Senrose mengakui baru baru ini terdapat sedikit salah faham antara mereka berdua sehingga menyebabkan mereka bergaduh di sebuah pusat membeli belah dan disaksikan para peminat yang terus tertanya tanya apakah puncanya.
“Saya tidak terkejut sama sekali isu ini timbul kerana ia perkara normal dan ianya berlaku sangat pantas. Pada saya, normal jika sepasang kekasih berselisih faham tetapi perselisihan faham itu bukan kerana hubungan kami ada masalah, sebaliknya kerana isu luar yang lain,” ujarnya.
Khabarnya pasangan ini bergaduh sehingga Nelydia Senrose menangis di khalayak ramai namun pelakon ini berkata hubungannya dengan Qi Razali baik baik sahaja dan harap peminat yang terlihat insiden itu tidak salah faham. (rtky/m)
DRAMA QUEEN…BANYAK LA KAT LUAR. KO TU DAH LER ARTIS…SABAR2 LA. PERLU KE NAK BERDRAMA KAT PUBLIC.
Nampak diorang bergaduh…malu nye
Hanez Soya, cerita la sikit mcm mana
dorg gaduh?? Kat mana?
Pernah nampak Kak Engku mengamok beberapa Ramadan sudah kat restaurant.
Eeee…malu la artis jerit2 gitew. Takde class jah. Choiiii…
Boooo… Getik la gaduh kat public. Aku kalo lelaki buat hal kat public, aku balik rumah je terus. Buang masa je.
nasib baik Yuna dahh blahh awal2. budak qi ni bukan boleh sgt. klau betul2 becinta takkan laa si bf ni sanggup nk bagi gf sendiri menangis, lebih baik break up laaaaa.
bergaduh la dalam kereta…pas tu ko terjun dari pintu.. sebelum terjun tu make sure depan tu ada sungai…baru dramatik kan? tv3, tv9, rtm 1 dan astro datang…dah alang2…..
dengar kata sampai nanges2…adui..tolong la. awak tu publik figure. tak malu ke? maruah ada. lelaki selalunya akan dia. ko tu mesti terlolong-long cam kena saka. please bitch, save your drama to your momma.
who???????
pukimak mana plak mengamuh neh. choy.!..cam tkde maruah!
aku lebih suka nely ngan sharnaaz
Buang ms nk lyan cite2 mcm nih.. Ad otak fkir lh.. Wt malu org melayu je..
Shanaz ? Mau nely lg mnangis kt tmpt awam
Xde masalah yng xblh dslesai kan dengan baik,yang korang sebok pasal die orang knpe??jles ke nely plih qi xplih kw org??hahaha
Ini semua poyoo
attention whore…balik rumah la hoi penggal kepala masing2. buat malu je gaduh cam bohsia.
normal kepala jendul opah engko. orang meroyan je terpekak-terlolong di public. eeeee…please la.
hmm..biar dia lahh…
hada aku kesah?? bercinta nak rak,clash pun nak kasi publisiti ke?
ENOT HYGINE FEMININE CLEANSER oleh Pelawak Terkenal Enot Kini DiPasaran.
-memutihkan celah2 peha -mengetatkan -mnghilangkan keputihan
Cubalah…harum.
macam kes kakak dia juga….
Sukanya mngumpat orang…mcm lar kita xpenah gduh ngn boyfren girlfren.. Xpyah lar jga tepi kain org sgt… Jgn tepi kain sndiri lbih baik..
jngn jaga tepi kain orng okay…bertaubat lah wahai manusia sesungguhnya kamu adalah milik allah dan kamu akan kembali padanya suatu hari nanti
GADUH KAT DALAM KERETA ATAU RUMAH JE…BUKAK AIB DEPAN ORANG TU KENAPA? MEROYAN ?
Bodoh binti bahlul.
lepas kan saya bang…lepaskan saya!!!
budak qi adalah playboy semua perempuan seksi dia nk sapu julia nelydia yuna…
adat orang bercinta lakan..
Lagi sweet nelydia ngan shanaz…
jgn gaduh2 sabar jelah
i pun..suke sgt nely dgn si abg jebat tu..mcm serasi sgt..!! heee,,,jgn marah haaa…!
Putusin aja jadian sama aku :D