fbpx

“Orang Hanya Boleh Tengok Saya Di TV, Majlis Berbayar Sahaja”

Sebut saja nama pelakon cantik Rozita Che Wan, pasti ramai tahu pelakon ini sangat menjaga penampilannya. Cukup penting menjaga eksklusif sebagai seorang selebriti, Che Ta berkata dia hanya akan muncul di majlis berbayar sahaja.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Katanya lagi, sukar untuk melihatnya muncul di khalayak umum walaupun di pusat membeli belah. Malah, masanya banyak dihabiskan di rumah, di pejabat atau jika ada masa lapang dia sekeluarga akan ke luar negara.

BACA: “Tak Kisah Watak Emak, Dekat Luar Saya Tetap Muda”

“Orang mungkin hanya boleh lihat saya di Instagram, televisyen dan majlis yang berbayar sahaja. Mereka sukar melihat kelibat saya secara nyata.

“Saya tidak suka menghabiskan masa dengan melepak atau berjalan di pusat membeli belah walau di Pavilion. Maksudnya wajah saya tidak bersepah di merata tempat.

“Sya lebih suka menghabiskan masa di rumah atau pejabat. Jika ada kelapangan, kami akan ke luar negara,” katanya kepada Media Hiburan.

Kalau ikutkan bagus juga apa yang dilakukan oleh Che Ta, jika terlalu terdedah kepada umum bimbang akan jadi bualan ramai. Bukan mudah bergelar selebriti setiap tindak tanduk pasti menjadi perhatian dan ada saja serba tak kena di mata netizen.