Tidak menafikan mengenai khabar angin yang menyatakan bahawa dia akan diijabkabul bersama pilihan hati iaitu Nedim Nazri pada bulan ini, ia seperti memberi gambaran bahawa Nora Danish dan pasangan bakal disatukan.

BACA: Nora Danish Sah Kahwin Tahun Ini


“Insya-Allah, itu saja,” kata Nora melalui perbualan Whatsapp bersama BH Online. Sebelum ini, pelakon ini pernah menyatakan bahawa dia sudah pun bersedia mendirikan rumah tangga pada tahun ini namun dalam masa yang sama enggan memberitahu tarikh terlebih dahulu selain hanya mahu mengadakan majlis ringkas sahaja.

“Memang belum ada sebarang kepastian mengenai soal perkahwinan ketika ini. Namun, saya berharap ia akan tetap dapat dilangsungkan pada tahun ini. Cuma, saya tidak mahu memaklumkan tarikhnya kerana bimbang ia tidak menjadi kenyataan”

“Kalau semuanya dipermudahkan, saya hanya mahu majlis akad nikah yang diadakan di rumah secara kecil-kecilan dan seringkas mungkin,” kata Nora sebelum ini. Apa pun, jika benar mereka akan berkahwin pada bulan ini mahu pun awal bulan depan, semoga apa yang dirancang berjalan dengan baik. (rtky/s)