Susulan kemelut rumah tangga pelakon Hafidz Roshdi, isterinya iaitu Nurul Shuhada menjadi perhatian ramai yang bersimpati nasib menimpa ibu kepada dua cahaya mata itu apabila dicederakan suaminya.

Sejak kebelakangan ini, penampilan terbaru Shuhada menjadi perhatian ramai apabila dilihat semakin langsing dan menawan.


BACA: Athira Yuhada Saman Shuhada

@berryshapehq

A day with #shuhadashukri ?? #berryshape

? ???????????? – CHALEE ( ???? ) – CHALEE ( ???? )

Baru-baru ini, tular video dikongsikan di sebuah akaun TikTok Berryshapehq memaparkan Shuhada berjalan bersama seorang wanita.

Dapat dilihat Shuhada tampil langsing dan memiliki peha yang kecil sekaligus membuatkan ramai terkejut melihat perubahan wanita itu.


Diruangan komen, rata-rata netizen mengatakan Shuhada sebenarnya cantik namun tidak dihargai dan tidak dijaga dengan baik.

Malah, ada netizen mengatakan pasti suaminya ‘gigit jari’ selepas melihat perubahan Shuhada yang ‘comeback’ selepas apa yang berlaku dengan rumah tangganya.

Untuk rekod, Shuhada mendirikan rumah tangga bersama Hafidz pada 30 April 2016 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Humairah dan Umar.