fbpx

Nadia Brian Belajar Mengaji Muqaddam Semula

Semalam hangat diperkatakan mengenai pelakon Nadia Brian apabila dia ditawarkan berlakon drama di Hollywood. Namun, tawaran itu ditolak kerana perlu melakonkan babak berbogel.

Rata-rata netizen memuji Nadia yang tetap dengan pendiriannya mahu menjaga nama baiknya serta keluarga. Terbaru, menerusi satu perkongsian di Insta Story, Nadia ada memuat naik videonya sedang belajar mengaji.

BACA: Ada Adegan Bogel, Nadia Brian Tolak Tawaran Drama Hollywood

Menerusi video tersebut, Nadia dilihat manis bertudung dan sedang mempelajari bacaan mengaji secara online. Nadia turut mengharapkan orang ramai mendoakan agar urusan untuk belajar mengaji dipermudahkan.

“Assalamualaikum, ramai DM Nadia cakap, ‘Nadia baru nak belajar muqadam ke, baru nak mengaji ke?’. Saya berharap semua orang dapat mendoakan saya. Saya sebenarnya memang nak belajar dari awal balik.

Dalam pada itu, Nadia mengakui tujuan pembelajaran itu adalah untuk menambah ilmu dan memperbaiki bacaan dengan lebih betul.

“Nak recall balik walaupun kita dah tahu ke, tak tahu ke, its okay untuk belajar balik dengan cara yang betul,” katanya.