fbpx

Mia Sara Kini Hipokrit Dengan Puteri Balqis?

Usia masih muda pun sudah terpalit dengan gossip, itulah risiko yang terpaksa ditanggung sesiapa pun yang terlibat dalam dunia hiburan. Terbaru, pelakon kanak kanak Mia Sara dikhabarkan bersikap hipokrit dengan teman seperjuangan, Puteri Balqis.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Menerusi satu laporan akhbar baru baru ini, Mia Sara didakwa tidak ada menegur atau bercakap langsung dengan Puteri Balqis ketika mereka bekerjasama dalam satu projek lakonan namun baru baru ini membuat kenyataan kononnya mengagumi kejayaan Balqis yang berjaya menang Pelakon Wanita Terbaik di majlis Anugerah Skrin 2014 (ASK 2014).

BACA: Terkejut Menang, Puteri Balqis Berlakon Bukan Sebab Anugerah

Bercakap kepada mStar Online, bapa kepada Mia Sara, Muhammad Ridhuan berasa pelik dengan sikap segelintir mereka yang sanggup bercakap buruk dan menyebarkan gosip mengenai Mia yang baru berusia sembilan tahun.

“Sebenarnya saya tidak mempunyai masalah atau terkilan dengan gosip yang timbul kerana ianya semestinya tidak benar. Rasa kelakar pula, dengan budak kecil yang masih tidak faham apa-apa pun orang nak jadikan bahan gosip. Tidak mengapa, orang bercakap, kita yang dapat pahala. Saya akan tuntut di akhirat nanti,” ujarnya tentang isu ini.

Ridhuan turut mengakui yang anaknya itu memang tidak terlalu banyak bercakap ketika menjalani penggambaran kerana risau tingkah lakunya akan mengundang rasa kurang senang terhadap pihak lain selain mahu memudahkan proses pengambaran. (rtky/m)