fbpx

Lisdawati Tidak Mahu Peminat Hukum Dengan Penampilan Barunya

Pasti berat hati pelakon Lisdawati ini tatkala berhadapan dengan situasi yang memaksa dirinya untuk membuka tudung demi mencari rezeki untuk anak-anak dan keluarga.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Manakan tidak cabang lakonan sahajalah yang menjadi punca rezeki utama Lisdawati membesarkan anak-anak. Namun sebagai seorang ibu hati mana yang tidak mahu berubah ke arah kebaikan dan mencari keredhaannya.

“Ya, memang ini adalah imej terkini Lisdawati, tetapi harap orang ramai paham, jika ada tawaran berlakon dengan watak yang tidak membolehkan saya menutup rambut saya, saya masih terima kerana itu adalah mata pencarian saya, untuk membesarkan anak-anak dan keluarga.

“Tetapi seboleh-bolehnya saya cuba untuk tidak lagi melakonkan watak yang perlukan saya pakai baju yang seksi dan sebagainya. Selagi watak itu membenarkan saya pakai tudung, saya akan cuba menutup aurat selagi boleh.

“Ini semua datang daripada diri saya sendiri dan saya buat perlahan-lahan kerana niat saya adalah untuk berubah kearah yang lebih baik dan ia bukan boleh dibuat dengan sekelip mata.

Namun begitu jelas Lisdawati lagi, niatnya untuk terus kekal bertudung mungkin akan sampai kerana sekarang pun dia sudah mulai berjinak-jinak dalam perniagaan sebagai sumber pencarian untuk masa akan datang.