fbpx

Lisa Surihani, Yusry Nafi Sorok Kehamilan Kerana Kontrak Stesen TV

Kalau anda terlepas kisah dunia hiburan paling diperkatakan ramai sepanjang 24 jam lepas, Lisa Surihani mengesahkan dirinya kini sedang hamil selepas timbul satu spekulasi beberapa hari lalu yang mengatakan beliau tidak sihat kerana peringkat awal kehamilan.

Berita gembira ini disambut baik oleh seluruh peminat pasangan Lisa Surihani & Yusry KRU yang memang menantikan berita ini sejak mereka berkahwin sekitar Februari 2012 dahulu.

BACA: Lisa Surihani Sahkan Dirinya Hamil

Bercakap kepada para wartawan di sidang media pelancaran trailer filem terbarunya, Cicakman 3 pasangan ini berkata yang mereka enggan menghebahkan perkara ini lebih awal kerana kandungan Lisa Surihani kini masih dalam peringkat permulaan.

“Kami sudah bincang mengenai perkara ini dan ya, dia sudah mengandung. Cuma ia masih terlalu awal dan sebab itu kami tidak mahu kecoh. Kami hanya ikut pandangan orang tua supaya tidak war-warkan hal ini kerana masih baru. Terima kasih atas doa semua untuk kami,” ujar Yusry.

Dalam temubual bersama media, suaminya Yusry KRU turut menepis kata kata orang luar yang mengatakan mereka berselindung dalam isu kehamilan ini kerana terikat dengan kontrak eksklusif bersama stesen TV tertentu.

“Ada yang cakap itu dan inilah termasuk kononnya kami berdiam diri kerana akan terikat kontrak eksklusif dengan stesen TV. Tak ada eksklusif mana mana pun. Nanti bila kami bersedia bercerita lanjut, ia akan dikongsi bersama sama,” tambahnya lagi. (rtky/m)