fbpx

Izara Aishah Elak Imej Seksi Dalam Lakonan

Salah seorang teraju utama dalam filem Pilot Café, Izara Aishah menjelaskan bahawa dia lebih selesa untuk tidak berpakaian terdedah dalam setiap filem atau drama yang dilakonkannya serta telah menjadi salah satu syarat dalam karier seninya.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

“Saya letak syarat pada pakaian, iaitu tidak terlalu terdedah. Ini merupakan kehendak Izara sendiri kerana tidak selesa berpakaian sebegitu. Memang perkara ini sejak dulu lagi selepas menonton filem Sejoli. Dalam filem Pilot Café ada satu babak itu terpaksa Izara memakai pakaian itu tetapi dalam erti kata lain, sudah seksi habislah,” katanya.

BACA: Setahun Bercinta, Izara Aishah Belum Bersedia Dilamar Kekasih

Dalam pada itu, Izara turut menafikan bahawa dia dikatakan telah berubah personalitinya selepas bercinta bersama Adib Khalid. Baginya dia masih sama cuma sekarang orang lebih mengenalinya kerana dia kini lebih bersifat terbuka dalam soal percintaannya.

“Saya tak perasan, jadi bila orang dah cakap macam itu saya akan tengok balik. Bagi saya sendiri saya rasa sama sahaja, begitu juga dengan kawan-kawan dan keluarga mereka cakap tidak ada apa-apa perubahan yang berlaku pada diri saya walaupun saya sedang bercinta”

“Sekarang ini saya lebih terdedah dengan hubungan percintaan. Jadi orang lebih nampak saya punya perangai, sebelum ini tidak ada pun”

“Mungkin juga sebelum ini orang kurang mengenali saya kerana tak berapa nak expose diri sendiri. Sekarang ini bila orang dah kenal, orang kata pula saya dah berubah. Saya juga tak faham bila orang kata saya sombong. Bila ada yang nak ambil gambar, saya selalu panggil mereka,” ulasnya.

Sementara itu, Izara Aishahyang akan bergandingan bersama-sama teraju utama filem Pilot Café iaitu Fahrin Ahmad, Neelofa dan Remy Ishak bakal menggegarkan seluruh pawagam tanah air pada 30 April ini. Jangan lupa serbu pawagam nanti, heh. (rtky/hfz)