Tahun 2015 merupakan tahun yang paling meriah dengan majlis pertunangan dan juga perkahwinan barisan selebriti di Malaysia. Malah Izara Aisyah juga tidak terlepas daripada soalan mengenai masa depannya bersama Adib Khalid, yang juga anak lelaki Datuk K, suami kepada Dato’ Siti Nurhaliza ini.

BACA: Hubungan Dengan Izara, Adib Khalid Beri Masa Tiga Tahun


Baru-baru ini, melalui kenyataan di dalam sebuah majalah, Izara mengakui dia kini mahu mencapai kejayaan di dalam kerjayanya terlebih dahulu sebelum bergelar isteri.

“Walaupun hampir satu tahun mengenali dia, tapi sehingga kini saya belum mahu berfikir mengenai berumah tangga. Banyak yang saya belum capai dalam kerjaya. Sebelum nak jadi isteri, saya nak berjaya dulu dalam bidang yang saya ceburi”

“Alhamdulillah, hubungan kami baik. Saya masih lagi berkawan dengannya dan bolehlah saya katakan, dialah teman lelaki paling rapat dalam hidup. Insya-Allah, dah sampai masanya nanti, saya akan berkongsi dengan semua tentang masa depan kami,” kata Izara.

Khabarnya juga, Izara yang pandai memasak membuatkan keluarga Adib sangat menyenangi pelakon ini. Jika sudah jodoh, pasti tidak ke mana juga, bukan? Apa-apa pun semoga Izara berjaya mencapai apa yang diimpikannya. (rtky/s)