Sebelum ini hangat diperkatakan apabila penyanyi Hafiz Hamidun dikatakan mengkritik persembahan Nabila Razali di Anugerah Juara Lagu ke-35.

Bagaimanapun, menerusi perkongsian terbaru kedua-dua mereka dilihat sudah berdamai. Malah, Hafiz berkata dalam pertemuan tersebut dia turut menjelaskan mengenai kontroversi berlaku sebelum ini.


BACA: Komen Persembahan Peluang Kedua, Hafiz Hamidun Dikecam

“Ini merupakan perjumpaan pertama kami selepas AJL dan saya ambil kesempatan untuk bertemu empat mata dengan Nabila sendiri bagi jelaskan apa yang berlaku.

“Daripada apa yang kami bincangkan, Nabila nampak positif dan memaafkan saja kalau ada salah silap. Saya juga secara peribadi katakan maaf pada Nabila kalau isu itu menggores hatinya. Niat saya sekadar bagi komen peribadi, itu sahaja,” katanya.


Dipertemukan dalam sebuah program Ramadan pada Rabu lalu, Hafiz turut memuat naik gambarnya bersama Nabila. Menerusi entri itu, Hafiz turut mengucapkan selamat maju jaya buat Nabila.

“Sempena Ramadan yang bakal tiba, sempat buat penggamaran dengan Nabila Razali. InsyaAllah semoga Ramadan lebih bermakna dan moga success untuk Nabila,” katanya.

Terdahulu, Hafiz dikecam teruk selepas memuat naik status mengkritik persembahan Nabila. Hafiz seakan menyindir Nabila sudah membazirkan peluang yang diberikan.