Pengasas Produk kecantikan Qu Puteh, Datuk Seri Hasmiza Othman menafikan dakwaan orang ramai mengenai status perkahwinannya yang dibina sejak 10 tahun lalu bergolak. Katanya, perkara itu mungkin berbangkit berikutan kerjaya suaminya, Fairuz Ahmad yang sibuk sebagai ejen insurans menyebabkan beliau jarang berada dengannya.

BACA: Datuk Vida Rancang Beli Kereta RM14.5 Juta Untuk Anak 9 Tahun“Kami masih suami isteri dan bahagia seperti dulu. Orang kata suami saya tidak perlu bekerja selepas berkahwin dengan saya tetapi dia bukan jenis lelaki yang suka menumpang kesenangan hasil perkahwinan kami. Walaupun kami sudah berkahwin, dia masih setia dengan kerjaya yang diceburinya sejak 10 tahun lalu. Saya pun tidak halang dia.

“Baru-baru ini kami sekeluarga bercuti bersama rakan-rakan di Royal Belum Resort, suami saya ada sekali. Kami ada bergambar bersama cuma dia tak selalu ada dalam video yang saya rakam untuk dikongsi bersama peminat. Kalau saya ajak bergambar, dia amat sporting tapi dia tak adalah nak sentiasa ada dalam gambar atau video yang saya ambil”

Sementara itu apabila ditanyakan mengenai cahaya mata, Dato Vida memberitahu bahawa keinginannnya untuk mendapatkan zuriat pada perkahwinan ini sudah pasti namun setakat ini masih belum ada rezeki lagi. Namun beliau percaya dengan kehadiran cahaya mata itu nanti mampu mengukuhkan hubungan suami isteri diantara beliau dan suami. (rkty/w)