Tidak mudah melatah dengan kritikan mengenai buku yang dihasilkannya, Hafiz Hamidun menjelaskan bahawa perkara tersebut dalam masa yang sama turut menjadi ruang untuknya memperbaiki kelemahan di masa hadapan.

BACA: Hafiz Hamidun Hasrat Mahu Kahwin Tahun Ini


Buku Selfie Hafiz Hamidun Sudah Terjual 10,000 Naskhah - in

Baru-baru ini, pelakon Redza Minhat telah memberikan pendapatnya mengenai bagaimana seseorang mampu untuk mengeluarkan buku dengan hanya ber-selfie. Walaupun kenyataan itu tidak ditujukan kepada sesiapa, namun dalam masa yang sama, ramai peminat mengandaikan ia ditujukan kepada Hafiz.

“Setiap perkara yang kita lakukan, ada orang yang suka dan ada yang tidak. Jadi, saya bersikap terbuka sekiranya ada yang mengkritik mahupun memuji, walaupun antara mereka adalah daripada kalangan selebriti”

“Ia juga memberi pengajaran bagi saya untuk memperbaiki mana-mana kelemahan dalam buku yang dihasilkan itu. Sudahlah, tidak perlu besarkan isu ini. Masing-masing berhak melontarkan pandangan mereka. Yang penting, saya bersyukur Cerita Hati berjaya dijual lebih daripada 10,000 naskhah,” katanya kepada BH Online. (rtky/s)