Sebut saja nama Caprice, pasti ramai tahu penyanyi rap itu sering tampil dengan pendapatnya mengenai isu yang berlaku di sekelilingnya. Bagaimanapun, tidak semua orang boleh menerima pendapatnya itu.

Bagaimanapun perkongsian terbaru Caprice ternyata mengejutkan netizen apabila dia mendedahkan ada pihak yang berniat jahat menghantar ‘pelesit’ ke rumahnya. Caprice turut memuat naik gambar pelesit mati itu bersama rambut.


BACA: Komen Pasal Kelantan, Caprice Tampil Mohon Maaf

Bengang dengan tindakan pihak tidak bertanggugjawab itu, Caprice memberikan amaran serta menawarkan wang tunai RM30,000 bagi mereka yang membantunya mencari bomoh serta si pelaku.

“Caprice baru balik dari tengok movie tiba-tiba jumpa a dead pelicit macam terbakar with rambut coming out from the body. Im tired bro. I dont know what to believe. I just want answers,” tulisnya.


Menurut Caprice, ketika itu dia baru saja pulang dari menonton wayang dan dia menemui pelesit mati seperti terbakar dengan rambut keluar dari badan pelesit tersebut.

Menerusi Insta Story, Caprice memuat naik status memberi tempoh 48 jam kepada si pelaku untuk bersemuka dengannya dan membuat permohonan maaf.

Dalam pada itu, rata-rata netizen menasihatkan supaya tidak perlu mencari siapa pelaku tersebut dan meminta Caprice berjumpa dengan pengamal perubatan Islam untuk selesaikan isu tersebut.