Melalui satu kiriman gambar yang kami terima, Azwan Ali katanya telah meninggalkan kata yang agak kasar di akaun Instagram orang lain – tanpa bersebab. Pelik sungguh sehingga tidak tercapai akal mengapa perkara sebegini terjadi.

BACA: Azwan Ali Menghina Mangsa Kemalangan Jalan Raya

Azwan Ali Maki Peminat Tanpa Sebab - ROTIKAYA

“Err, kepala bapak ko #PUII,” komen Azwan Ali yang ditinggalkan di akaun Instagram orang yang tidak dikenalinya itu. Jika difikirkan, sebelum ini mangsa kemalangan jalan raya pun turut jadi bahan hinaan pengacara ini, tidak mustahil perkara yang sama berlaku terhadap orang awam.

Apa pun, mangsa hinaan tersebut tidak cepat melatah malah turut mendoakan agar terbuka ruang untuk menerima hidayah selain mendoakan ketenangan jiwa Azwan Ali. Semoga perkara ini tidak berulang lagi dan kepada mangsa, bertabahlah.

Selain mangsa kemalangan yang terkorban turut menjadi mangsa, pelawak dan pengacara Nabil Ahmad juga turut terkena tempias sebelum ini kerana didakwa tidak menegurnya di lapangan terbang baru-baru ini. Dengan rendah diri, Nabil tampil memohon maaf berkenaan perkara tersebut. (rtky/s)