fbpx

Adik Neelofa Sudah Berkahwin Di London?

Sudah lama tak dengar cerita mengenai adik kepada selebriti terkenal, Neelofa iaitu Ameera Khan, dimana baru-baru ini Instafamous tersebut menjadi perhatian ramai apabila kembali aktif semula di Instagram.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Sekian lama berehat dari media sosial, Ameera banyak memuat naik fotonya dengan gaya-gaya menarik. Namun, apa yang menjadi perhatian apabila ada yang bertanyakan status terkini personaliti itu yang dikatakan sudah berkahwin di London.

BACA: Gara-Gara Pertahankan Adik, Neelofa Dikecam Teruk

Ameera dilihat membalas komen tersebut dengan mengiyakan persoalan netizen itu. Seolah tidak percaya dengan jawapan tersebut, ada netizen lain turut bertanyakan soalan yang sama dan Ameera membalas dengan emoji senyuman.

Susulan jawapan balas daripada Ameera itu, ramai yang tidak melepaskan peluang mengucapkan tahniah di atas perkhabaran gembira itu.

Bagaimanapun, setakat ini tiada lagi sebarang kenyataan rasmi daripada Ameera berhubung status terkininya dengan seorang jejaka dikenali sebagai Idzham dimana turut dikongsikan fotonya di Instagram.