fbpx

Zizan Razak Nafi Hubungan Bersama Pelakon Janda

Mengakui mahu menjadikan tahun 2016 sebagai tahun yang lebih kurang kontroversi daripada tahun sebelum ini, baru-baru ini Zizan Razak dikaitkan pula sedang bercinta dengan seorang pelakon janda beranak dua namun menafikan sekerasnya perkara tersebut.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

BACA: Zizan Razak Akui Ada Niat Untuk Berkahwin

“Saya kenal beliau dan adik beradiknya tetapi tidak lebih daripada itu. Rasanya gosip ini sangat-sangat mengarut. Saya rasa lebih baik saya berdiam diri daripada bercakap kerana orang tidak akan habis buat cerita”

“Kadang-kadang apabila kita lalu saja depan rumah pelacur, orang boleh ambil gambar dan cakap macam-macam tetapi saya harus sedar, kita ini berada dalam dunia selebriti dan orang mengenali kia. Kita tidak buat pun, orang tetap cuba menjatuhkan dan mencari salah kita”

“Saya pula mengaku memang mengenali beliau, tetapi jika henda dikata bercinta, ia memang tidak benar,” jelas Zizan kepada BH Plus. Tambah Zizan, ketika ini dia lebih suka mengambil sikap berdiam diri dan tidak mudah melatah dengan kontroversi sebgitu. (rtky/s)