fbpx

Zara Zya Mahukan Ciri-Ciri Lelaki Seperti Adiputra

Pelakon Zara Zya yang ditemui di Majlis Sidang Media ABPBH 2014 kelmarin berkata, dia mahukan lelaki yang mempunyai karakter seperti Adiputra. Bagaimanapun dia menjelaskan masih tidak mempunyai teman lelaki serta tidak mahu memikirkan soal itu terlebih dahulu kerana fokusnya lebih kepada kerjayanya.

BACA: Zara Zya: Artis Tidak Perlukan Kontroversi

“Mengenai teman lelaki saya bukan jenis memilih dan saya takut untuk bercakap mengenai perkara itu serta tidak menjamin untuk mengatakan itu ialah merupakan ciri-ciri lelaki idaman yang saya mahukan. Tetapi melihatkan dari segi rupa dan kekemasan itu siapa yang tak nak?,” katanya.

Menurutnya lagi apabila diberitahu akan bergandingan dengan Adiputra untuk drama berjudul ‘Zahira’, dia (Zahira) sangat gementar kerana Adiputra merupakan pelakon senior yang berpengalaman.

“Mula-mula apabila mereka cakap yang hero untuk drama Zahira ialah Adiputra saya rasa takut. Tetapi dia sebenarnya seorang yang ‘cool’, dan baik. Dia juga memberitahu supaya saya lebih relax ketika menjalani penggambaran,” tambahnya.

Dalam pada itu, Zara Zya turut berbangga dengan kejayaan Ayda Jebat kerana telah mengecapi kejayaan dalam beberapa siri anugerah. Zara juga turut menafikan bahawa dia cemburu dengan kejayaan pelakon muda itu kerana apa yang dikecapi Ayda Jebat hari ini adalah hasil usahanya.

“Itu adalah lumrah semua artis, saya memang bangga kerana dalam masa yang singkat sahaja sudah dapat 6 anugerah dan bukan semua artis dapat benda itu serta menjadikan itu sebagai stu pengalaman yang berharga dalam hidup. Orang kata tahun ini tidak ada, tapi tahun depan kita boleh cuba lagi. Mungkin tidak ada rezeki pada tahun ini. Saya tidak ada produk lagipun buat apa nak bertanding,” tambahnya lagi.

Sementara itu, Zara Zya akan menjadi salah seorang penyampai anugerah pada malam kemuncak ABPBH 2014 yang akan berlangsung pada 4 April ini di Arena of Stars Genting Highlands. (rtky/hfz)