fbpx

Zara Zya Akui Lebih Sesuai Watak Gadis Kampung

Percubaa pelakon Zara Zya membawakan watak berbeza seperti tidak menjadi apabila dia mengakui sendiri bahawa penonton lebih gemar menonton lakonannya ketika mebawa watak perempuan kampung.

BACA: Zara Zya Mahukan Ciri-Ciri Lelaki Seperti Adiputra

“Saya ada bawa watak perempuan jahat dan baru-baru ini watak perempuan skema dalam drama bersiri Dalina, namun drama-drama tersebut tidak mendapat sambutan dan orang tidak tahu. Lagipun saya ini bukan seorang yang memilih”

“Apa sahaja tawaran yang datang dan jika bersesuaian dengan masa, saya akan terima tanpa melihat watak atau skrip yang ditawarkan,” katanya kepada Sinar Harian sambil menyatakan bahawa dia mengkaji dahulu skrip sebelum membawakan watak.

“Walaupun watak perempuan kampung, namun saya sentiasa pastikan lakonan saya berbeza dalam setiap watak. Ramai peminat merungut dan meminta saya bawa watak berlainan seperti mahu saya jadi perempuan jahat atau GRO”

“Mereka kata kebanyakan watak saya sama sahaja iaitu perempuan kampung yang teraniaya dan tiada perubahan sejak drama Love You Mr Arrogant,” katanya. (rtky/s)