fbpx

Yusof Haslam Sebak Titip Pesanan Buat Puteri Sarah

Sejak beberapa bulan lalu hangat diperkatakan mengenai mengenai kemelut rumah tangga pelakon Puteri Sarah yang mendedahkan diganggu pihak ketiga.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Terbaru, timbul desas desus mengatakan Syamsul Yusof bakal berkahwin lagi dalam masa tedekat dengan seorang wanita yang dikenalinya sejak empat tahun lalu.

BACA: Syamsul Bakal Kahwin Dengan Ira Kazar? Yusof Haslam Harap Ia Tak Berlaku

Semalam, dalam Melodi bapa kepada pengarah popular itu iaitu Datuk Yusof Haslam diminta mengulas mengenai isu rumah tangga anak menantunya.

Ditanya mengenai desas desus anaknya bakal berkahwin lagi, beliau tidak boleh mengulas mengenai berita itu apatah lagi ianya disensasikan di media sosial.

“Sebagai seorang ayah kita mesti terasa, sebagai orang tua saya mendoakan anak-anak saya dilindungi Allah, buatlah sesuatu pilihan bukan silaplah.

“Saya tak boleh cakap berita benar, saya pun baca dekat media sosial sahaja. Saya harap benda tu tidak menjadi kenyataan. Saya dan Datin sayangkan rumah tangga anak saya, menantu saya, besan saya,” katanya.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan hubungannya dengan Syamsul masih baik namun enggan mengulas lanjut mengenai kelemut rumah tangga anak menantunya.

“Kita sebagai orang tua hanya boleh memberikan nasihat, mendoakan yang terbaik. Itu sahaja. Sebab saya tak boleh bagi komen menyebelahi menantu saya, anak saya. Saya kena tengah-tengah. Dua-dua kita sayang,” katanya.

Diakhir temubual itu, beliau turut menitipkan pesanan buat menantunya Puteri Sarah agar terus kuat dalam mempertahankan rumah tangga.

“Saya cuma doakan mudah-mudahan Sarah kuatkan semangat ya, kalau boleh pertahankan rumah tanggalah. Semoga Sarah terus tabah, istiqamah dan hadapi dengan tenang.

“Walaupun saya tahu bercakap memang mudah, menanggungnya di bahunya sendiri. Saya harapkan yang terbaik untuk Sarah, menantu saya,” titipnya.