Timbul desas degus mengatakan pengarah filem terkenal, Syamsul Yusof bakal berkahwin lagi dalam masa tedekat dengan seorang wanita yang dikenalinya sejak empat tahun lalu.

Memetik mStar Online, bapa kepada pengarah itu iaitu Datuk Yusof Haslam mengakui terkejut dengan berita itu serta berharap ianya tidak menjadi kenyataan.


BACA:  Didakwa Bercerai, Puteri Sarah Tegas Status Masih Suami Isteri

“Saya tidak tahu mengenai hal ini dan terkejut apabila mendengar cerita. Jadi, saya malas hendak komen lanjut.

“Perkara ini belum sahih. Jika sudah terjadi nanti barulah saya akan komen. Tetapi, saya harap ia tidak akan terjadi,” katanya.

Terdahulu, sebuah blog hiburan mendakwa seorang pengarah terkenal bakal berkahwin dengan kekasihnya yang juga anak kepada seorang pelakon drama veteran.


Meskipun tidak menulis nama sesiapa, netizen mengesyaki gosip berkenaan adalah merujuk kepada Syamsul dan Ira Kazar.

Laporan berdasarkan seorang sumber itu mendakwa pengarah tersebut dikatakan sudah berjumpa dengan bakal bapa mentuanya bagi membincangkan hasrat tersebut.

Sementara itu, Yusof turut kasihan dan bimbang kerana berita seperti itu bakal mengganggu perasaan dan emosi cucu-cucunya.

“Saya hanya doakan yang terbaik untuk keluarga saya. Kasihan menantu saya (Puteri Sarah) jika cerita ini diperkatakan. Saya harap semua faham,” katanya.

Terdahulu, Puteri Sarah mendedahkan rumah tangganya diganggu orang ketiga iaitu Ira Kaza yang juga anak kepada pelakon veteran Kazar sejak tiga tahun lalu.