fbpx

Yana Samsudin: Jodoh Belum Sampai, Belum Ada Tanda

Awal tahun ini, bercakap kepada para media Yana Samsudin ada memberitahu yang beliau akan cuba membuka hati untuk berkahwin pada tahun ini dan memasuki September maka perlulah kami sebagai ‘kaki sibuk jaga tepi kain orang’ bertanyakan status terkini.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

BACA: Yana Samsudin Cuba Buka Hati Untuk Bercinta & Kahwin Tahun Ini

“Memang saya ada beritahu wartawan kalau boleh saya mahu kahwin tahun ini tetapi sekarang bulan sembilan, tiada tanda tanda lagi maksudnya tiada apa apa yang berlaku sama ada kenduri kahwin ke, kenduri tunang pun tiada lagi,” jawab Yana Samsudin.

Apabila diajukan soalan tentang teman tapi mesranya Fadzil Zahari, Yana Samsudin berkata yang soal kahwin perlu diajukan sendiri kepada empunya badan namun tidak menolak jodoh bersama adik Farid Kamil itu kerana sudah lama mengenali jejaka itu.

Tonton video penuh temubual kami bersama Yana Samsudin baru baru ini. Enjoice! (rtky/m)