Di’bawah ada video Shahir AF8 yang kini telah muncul kembali ke dunia seni & menghilangkan kegusaran hati para peminat tegar beliau.


Dalam video berdurasi lebih 3 minit ini, Shahir AF8 menjelaskan yang beliau hilang seketika kerana masalah kesihatan yang di’alami beliau.

Shahir AF8 juga menganggap ini semua dugaan untuk beliau, keluarga & peminat dan meminta kepada semua supaya tidak menabur apa apa berita berunsur fitnah berkenaan kehilangan beliau.

Selepas habis menonton video penjelasan Shahir AF8 ini, kami kurang jelas akan banyak perkara dan video ini sekadar menandakan Shahir AF8 sudah kembali.

Penyanyi lagu ‘Kebahagiaan Dalam Perpisahan’ ini mengesahkan yang beliau akan muncul di’malam Anugerah Juara Lagu ke 25 (AJL 25) 9 Januari ini.


Video penjelasan Shahir AF8 berkenaan isu beliau menghilangkan diri selepas ini. Satu soalan, kau sakit apa bai? Whoosh!

Kredit video buat AF Talent & terima kasih Beautiful Nara. Ada tips? E-mailkan kepada kami atau Twitter @rotikaya atau BBM PIN 21BB610F.