fbpx

Video Panas Mirip Kamal Adli Pula Tersebar?

Masih hangat diperkatakan dengan penyebaran video lucah mirip pelakon Zul Ariffin, nampaknya Kamal Adli pula terpalit dengan kontroversi yang sama apabila tular video panas menyerupai dirinya.

Video yang tular di Twitter itu memaparkan seorang lelaki mirip pelakon tersebut baring di atas katil tanpa seurat benang sambil melakukan aksi tidak senonoh.

BACA: Kamal Adli Akui Sering Terlupa Tarikh Penting Punca Putus Cinta

Tampil membuka mulut mengenai video panas itu, Kamal menegaskan penyebaran video itu adalah fitnah ke atas dirinya oleh individu yang berniat jahat untuk menjatuhkannya dan menutup periuk nasinya.

“Saya hanya boleh cakap individu yang buat benda fitnah yang macam ni, mungkin boleh hentikan. Ia sangat tidak bagus lebih-lebih lagi apabila kita lihat sekarang, ramai lagi yang menjadi mangsa. Ia sangat tidak sihat, tutup rezeki tutup aib orang dan sebagainya.

“Saya tak tahu siapa dalang dan apa ‘point’ mereka sebenarnya. Yang saya tahu, mereka boleh mendapatkan duit bila orang membeli video berkenaan. Benda itu betul atau pun tidak, tapi mereka dapat duit terhadap golongan yang sanggup membeli.

“Benda ni haram, mungkinlah kau tak sedar sekarang tapi di akhirat sebab kau dah buka aib orang, malukan orang. Saya sendiri pun tidak tahu, mungkin sebab ada tak tahu ada scammer macam ni,” katanya.

Dalam pada itu, Kamal memberitahu sudah memaklumkan perkara itu ke Suruhanjaya Komunikasi Dan Multimedia Malaysia (SKMM) serta menyerahkan kepada mereka untuk menjalankan siasatan.