fbpx

Video Lucah Mirip Aiman Tino Tersebar Lagi?

Hampir ke penghujung 2019, nama Aiman Tino sekali lagi dikaitkan dengan video lucah seorang invididu yang mirip dirinya. Video berdurasi 45 saat itu berlatar belakangkan bilik yang sama seperti kali pertama video itu tular pada Mac lalu.

Menafikan pembabitannya dalam video tersebut, Aiman Menganggap perkara yang berulang itu adalah dugaan dalam hidupnya. Ujarnya lagi, bukan dirinya sahaja menjadi mangsa bahkan artis lain juga turut terkena perkara sama.

BACA: “Itu Bukan Saya, Bentuk Badan Pun Tak Sama”

“Saya tidak tahu apa motifnya. Setahu saya, saya tak bermusuh dengan sesiapa. Tak tahulah pula kalau mereka iri hati.

“Bagi saya ini dugaan dalam hidup dan perkara sudah berlaku. Lagipun, ini cerita lama dan orang sudah lali. Bukan saya seorang yang kena, ada ramai lagi artis kena perkara sama. Boleh jadi ini adalah ‘scam’ yang mana ada kumpulan tertentu sengaja nak mengenakan artis.

“Apabila terjadi sekali lagi pada saya, pemikiran orang kita pun tetap sama. Mereka pun tahu sejauh mana kebenarannya,” katanya kepada Harian Metro.

Dalam pada itu, Aiman menafikan komputer riba miliknya yang dicuri selepas Perodua Myvi miliknya dipecahkan pada 5 September lalu mengandungi video itu. Aiman berkata lagi,  dia akan meneruskan semula laporan polis yang pernah dibuat sebelum ini.

“Video itu tak ada kaitan pun dengan komputer riba yang dicuri. Tempoh hari saya sudah buat laporan. Jadi, kita akan teruskan lagi kali ini. Lagipun, dalam laporan terdahulu saya memang beri amaran. Jika perkara sama berulang, kita tidak teragak-agak untuk mencari dalang sebenar,” katanya.

Ini adalah kejadian kedua menimpa Aiman selepas kali pertama pada Mac lalu. Aiman menafikan bahawa lelaki di dalam video itu adalah dirinya. Katanya lagi, bentuk badan lelaki dalam video itu berbeza dengan dirinya dan latar belakang bilik juga tidak sama seperti yang didakwa.