UPDATE (17/12): Vanidah Imran Sah Menolak Tawaran Bawa Watak Tun Dr. Siti Hasmah dalam teater muzikal Tun Mahathir 2 – GUA


Selepas drama, kita cari jalan penyelesaian. Erra Fazira yang di’katakan sibuk dengan agenda lain khabarnya akan di’gantikan oleh Vanidah Imran. Gambar kredit & terima kasih kepada OHBULAN!

Eh tiba tiba. Erra Fazira sebelum ini menjadi pelakon pilihan untuk memegang watak Tun Dr. Siti Hasmah dalam teater muzikal Tun Mahathir pertama.

Erra Fazira di’katakan tidak dapat meneruskan komitmen beliau untuk pusingan kedua teater Tun Mahathir ini atas sebab jadual yang padat & untuk pementasan tahun 2010, pihak produksi di’katakan menempah Erra Fazira sejak 2009.

GUA hari ini memulakan desas desus yang mengatakan Vanidah Imran yang juga pengacara baru Nona bakal menggantikan Erra Fazira untuk watak Tun Dr. Siti Hasmah.


Jika benar Vanidah Imran mula menerima tawaran untuk watak ini, nampaknya rezeki selebriti kegemaran kami ini semakin bertambah selepas sah menjadi pengacara Nona musim baru.

[poll id=”11″]