Pasti ramai tahu pelakon Azhar Sulaiman mempunyai seorang anak gadis iaitu Kasih Iris Leona yang kini menjadi perhatian ramai. Bukan sahaja cantik malah seorang yang pintar apabila berjaya mendapat 7A dalam peperiksaan SPM.

Malah pasti ramai tahu gadis berusia 18 tahun itu sering berkongsikan video TikTok dan ada sahaja videonya menari tidak kira di mana-mana. Bagaimanapun, ada yang kurang senang dan meluat dengan Instafamous itu.


BACA: Azhar Sulaiman Tepuk Dahi Tengok Warna Rambut Anak

Di Twitter, seorang netizen mendakwa Leona sering memuat TikTok tak kira tempat termasuk di dalam kelas. Malah, netizen itu juga turut mempersoalkan tindakan gadis itu dan berharap agar dia menjadi normal seperti orang lain.

Perkongsian itu bagaimanapun mencetuskan provokasi dalam kalangan peminat Leona. Ada yang bersetuju namun ada yang berpendapat individu itu sebenarnya cemburu dengan kehidupan Leona.


Sementara itu, Leona dilihat memuat naik satu foto menunjukkan isyarat tangan lucah sekaligus mengundang kecaman netizen. Rata-rata mengecam tindakan gadis ini disifatkan kurang beradab dan sangat memalukan.

Mungkin tidak tahan kerana dikecam, Leona dilihat telah pun memadam gambar berkenaan. Ini bukan kali pertama nama Leona diperkatakan netizen.

Sebelum ini, Azhar ada memuat naik perkongsian menegur anak gadisnya itu agar tidak duduk mengangkang malah turut  mengingatkan Leona bahawa dia seorang gadis Muslim.