fbpx

Tunang Cucikan Kaki, Potong Kuku & Suap Risteena Makan

Sudah hampir sebulan mengikat tali pertunangan, pelakon Nur Risteena menyifatkan dia wanita paling bertuah kerana dipertemukan dengan Isa Khan.

Baru-baru ini, Risteena berkongsikan momen indah tercipta sepanjang bercinta dengan jejaka pilihan hatinya itu dan berharap detik itu akan berkekalan sampai bila-bila.

BACA: Risteena Yakin Isa Khan Bukan Kaki Perempuan

Apa yang menjadi perhatian adalah aksi Isa Khan menyuap makan, membasuh kaki dan memotongkan kuku Risteena.

Dalam pada itu, kakak kepada Ruhainies ini berkata dia kagum dengan kesungguhan yang ditunjukkan Isa dan tunangnya itu berjanji akan menjadikannya wanita paling bahagia di dunia.

https://www.instagram.com/p/B6Iq3psJqqn/?utm_source=ig_embed

“Perasaan cinta terlalu dalam buatkan saya seorang yang istimewa dalam hidup dia. Terlalu banyak memori indah yang takkan dilupakan.

“Janji dia pada saya akan menjadikan saya wanita paling bahagia di dunia ini. Teruskan menjadi orang yang sama saya jatuh cinta dulu,” katanya.

Terdahulu, pasangan itu mengumumkan sudah pun mengikat tali pertunangan pada 23 November lalu ketika bercuti di Bali, Indonesia. Risteena berkata dia dan Isa mula berkenalan lebih rapat sejak lima bulan lalu sewaktu membintangi drama Bulan Di Kota Langit.