fbpx

“Terima Kasih Haters, Hadiah Ini Untuk Anda”

Kemenangan Haneesya Hanee sebagai Artis Baru Wanita Popular di ABPBH 32 dipertikaikan lebih-lebih lagi ramai yang masih teringat lagi dengan kontroversi panasnya di kelab malam.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Meskipun kemenangannya itu dipersoalkan, namun gadis berusia 19 tahun itu tetap positif dan menghargai setiap komen yang lemparkan oleh netizen. Haneesya turut mengatakan anugerah tersebut adalah hadiah untuk ‘haters’.

BACA: Netizen Pertikai Haneesya Hanee Menang Artis Baru Popular

“Terima kasih haters. Walaupun sering dihentam di laman sosial, saya berterima kasih kepada mereka yang memang kewujudan saya di dalam industri.

“Hadiah ini untuk mereka. Kepada yang mereka yang membenci saya, terima kasih kerana tanpa anda saya tidak mungkin berada di sini,” katanya kepada Xtra.

Dalam pada itu, Haneesya berharap netizen akan lebih fokus pada kerjaya seniya dan tidak lagi dikaitkan dengan kisah kontroversi terdahulu.