fbpx

Tasha Shilla Berhijrah, Sudah Berhijab Penuh?

Melihatkan kepada gambar-gambar terbaru di akaun Instagram milik Tasha Shilla, nampaknya pelakon ini sudah mula mengenakan hijab sepenuhnya. Bagaimanapun jika dilihat kepada caption gambar, rata-rata adalah Tasha mempromosikan hijab tersebut.

Power Geng! Sunway Pyramid Dah Ada Ruang Komersial Baharu

Semakin canggih dan lebih selesa lepas ni bila korang jejak kaki di Sunway Pyramid. Kalau korang nak tahu, menjelang suku keempat tahun ini, Sunway Pyramid akan berwajah baru dengan pengenalan Oasis sebagai ruang runcitnya! Awesome...

Baca Lagi

BACA: Gambar Bogel: Tasha Shilla Serah Kes Pada Polis

Apa yang menarik, ratusan komen sokongan dan juga galakan daripada peminat Tasha betul-betul mahukan selebriti kesayangan mereka berubah ke arah mengenakan hijab sepenuhnya. Malah ada juga di antara mereka mendoakan apa yang dilakukan Tasha ketika ini akan diteruskan walaupun setelah habis Ramadan.

Semoga apa yang dilakukan oleh Tasha ketika ini akan sentiasa mendapat sokongan bukan sahaja daripada keluarga malah daripada peminat setianya juga. Semoga apa yang didoakan Tasha ketika bulan ini dimakbulkan serta dipermudahkan urusan. (rtky/s)