Begitulah kekasih sejati, sentiasa menyokong karier dan perjuangan pasangan. Tasha Shilla baru baru menjadi perhatian ramai apabila tampil menjadi cornerman ketika kekasihnya, Han Chen Wong bertarung di Ladder Match Malaysia Mixed Martial Arts (MIMMA 2) musim kedua.

Menurut kekasihnya itu, kehadiran Tasha Shilla sebagai pemberi semangat merupakan salah satu punca kemenangan beliau menentang Aaron Tan di pusingan kedua dan melayakkan diri ke pusingan suku akhir pada 21 dan 22 Jun depan.


BACA: Tasha Shilla Akui Rimas Dengan Komen Peminat Di Instagram

“Ia adalah pertama kali saya menyertai MIMMA kerana sebelum ini saya hanya fokus kepada Muay Thai sahaja tetapi kehadiran Tasha sangat bermakna buat saya kerana saya menjadi lebih yakin untuk bertarung dalam saingan kali ini”

“Dari jauh saya dengar suaranya memberikan kata-kata semangat dan kehadirannya membantu saya untuk memenangi pertandingan itu,” kata Han kepada mStar Online ketika dihubungi selepas pertarungan selesai.

Han juga berkata yang beliau kagum dengan semangat kesukanan yang ditunjukkan Tasha Shilla sepanjang menemani beliau di gelanggang dan Tasha Shilla juga berkata yang beliau tidak kekok untuk menemani kekasihnya itu kerana ianya bukan kali pertama.


“Setiap pusingan akan ada waktu rehat selama lima minit dan peluang itu saya gunakan untuk memberi kata-kata semangat selain memastikan dia berada dalam keadaan baik untuk perlawanan seterusnya”

“Saya sangat gembira dapat beri sokongan kepada dia malah ini adalah satu pengalaman baharu buat saya,” tambah Tasha Shilla. (rtky/m)