Mungkin jarang dilihat bersama, ada pihak mendakwa Mimi Lana dan Syafiq Kyle sudah putus hubungan. Pelik dengan dakwaan itu, Mimi tampil menafikannya dan menegaskan hubungan mereka masih baik seperti dulu.

BACA: Syafiq Kyle Akui Mimi Lana Teman Istimewa Tapi …


“Hubungan saya dengan Syafiq Kyle baik saja. Kami masih bersama. Tak tahu nak komen apa sebab saya dan Syafiq masih berkawan seperti biasa. Kami masih keluar bersama dan tidak pernah bergaduh atau berlaku perselisihan faham”

“Macam mana berita ini boleh timbul pun saya pelik. Saya tak boleh mengawal mulut orang untuk terus membuat spekulasi tidak benar. Biarlah apa mereka nak fikir asalkan kami tahu menjaga hubungan ini dengan baik”

“Rasanya ramai sudah tahu yang saya tak suka nak bercerita lebih mengenai hubungan peribadi. Cukuplah saya kongsikan hubungan saya dengan Syafiq sebelum ini. Tak perlu nak menjaja kisah cinta berlebihan,” jelasnya.

Sebelum ini desas-desus mengenai keretakan hubungan mereka timbul apabila Mimi dikatakan tidak lagi mengikuti Syafiq dilaman sosial Instagram. Jun lalu pasangan ini mendedahkan hubungan mereka kepada umum. (rtky/w)