fbpx

Syatilla Melvin Lebih Suka Shaheizy Sam Yang Berisi

Pelakon Shaheizy Sam sememangnya terkenal dengan filem aksi yang dibintanginya dan susuk tubuh sasa suami kepada Syatilla Melvin ini sentiasa menjadi dambaan ramai.

Namun berbeza bagi Syatilla, dia lebih sukakan bentuk badan suaminya yang berisi kerana itu adalah dirinya yang sebenar dan Sam juga seorang yang suka makan.

BACA: Syatilla Melvin Dikecam Gara-Gara Foto Berbaur Lucah

“Jujurnya, saya tidak mahu Sam diet kerana bentuk tubuhnya ketika ini adalah dirinya yang sebenar. Mungkin ramai yang tidak tahu, Sam suka makan dan amat berselera apabila menikmati sesuatu hidangan.

“Jadi, apabila dirinya perlu mula diet, saya rasa dia tidak menjadi diri sendiri kerana terpaksa mengawal selera makan. Namun, kegigihannya untuk mendapatkan susuk tubuh demi menjayakan karakter bukanlah perkara baharu.

“Kalau boleh saya tidak mahu dia mula berdiet, seperti yang dimuat naik di Instagram. Namun, sebagai isteri, seharusnya saya sentiasa menyokong semua keputusan suami,” katanya kepada BH Online.

Baru-baru ini, Shaheizy ada berkongsikan gambar terbarunya di Instagram. Rata-rata netizen terkejut melihat susuk tubuh Sam yang kelihatan agak berisi.