fbpx

Syamsul Yusof Takut Puteri Sarah Tuntut Harta Sepencarian?

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila pengarah terkenal, Syamsul Yusof enggan melepaskan isteri pertamanya, Puteri Sarah dalam kes sebutan perceraian mereka.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Puteri Sarah turut memohon agar suaminya  menceraikannya kerana dia tidak nampak jalan berdamai malah mereka juga sudah lama tidak seperti suami isteri.

BACA: “Kami Dah Lama Tak Macam Suami Isteri” – Puteri Sarah

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di Insta Story Puteri Sarah dilihat ada memuat naik mesej diterima daripada individu yang mendakwa kawannya mengenali Ira Kazar.

Individu itu mendakwa Syamsul mahu bercerai namun enggan berbuat sedemikian kerana takut Puteri Sarah akan menuntut harta sepencarian.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan kesahihan dakwaan daripada individu berkenaan adalah benar merupakan kenalan kepada isteri kedua pengarah itu.