fbpx

Syamsul Yusof Sokong Penuh Kelab Komedi Ditutup

Semalam, pengarah terkenal Syamsul Yusof bersama Pengerusi Persatuan Semboyan, Yusuf Azmi ke Ibu Pejabat Polis Daerah Brickfields membuat laporan polis terhadap pemilik kelab komedi tular baru-baru ini.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Menerusi satu perkongsian di Instagram, pengarah filem Mat Kilau itu bersetuju kelab komedi itu ditutup.

BACA: “Mungkin Saya Tidak Sependapat Untuk Menutup Terus Crackhouse Comedy Club”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Syamsul Yusof (@syamsulyusoffilm)

“Setelah jelas keadaan sebenar, dengan bukti dan fakta.. saya sokong penuh kelab ini ditutup. Jangan kamu sekali2 atau terfikir menghina Islam,” tulisnya.

Sebelum ini, Syamsul berkata dia tidak sependapat jika kelab komedi itu ditutup terus kerana ianya masih boleh dibincangkan.

Kata Syamsul lagi, amaran keras dan undang-undang harus diperketatkan dan pihak berkuasa perlu mengambil serius apatah lagi ianya melibatkan insiden menghina agama Islam.

Terdahulu, tular video memaparkan seorang wanita yang pada awalnya berpakaian sopan sebelum bertindak menanggalkan baju kurung dan tudung.