Syamsul Yusof Didakwa Dah Bertunang Dengan Ira Kazar?
Perkongsian pelakon Puteri Sarah di IG Story menjadi perhatian apabila berkongsi mengenai laporan portal yang mendakwa suaminya, Syamsul Yusof bakal berkahwin dengan Ira Kazar.
Menerusi entri itu, Puteri Sarah turut memberikan reaksi pada kiriman tersebut dimana dia meluahkan rasa syukur jika ianya benar.
BACA: Syamsul Bakal Kahwin Dengan Ira Kazar? Yusof Haslam Harap Ia Tak Berlaku
“Kalau betul alhamdulillah. Jangan lupa tanggungjawab pada anak-anak,” tulisnya.
Memetik Harian Metro, Sarah berkata dia tidak ambil tahu tentang apa yang berlaku kerana sibuk dengan penggambaran dan anak-anak.
“Saya sedang sibuk menjalani penggambaran drama dalam masa tempoh hari anak masuk hospital. Jadi, memang tak ambil tahu apa yang berlaku termasuklah isu ini (Syamsul dan Ira kahwin).
“Sejujurnya, saya tak nak peningkan kepala dengan isu ini. Saya mahu menjalani kehidupan dengan tenang saja. Fokus pada kerjaya dan anak-anak. Selebihnya saya serahkan pada ketentuan Allah SWT.
“Apa pun saya berterima kasih kepada orang ramai yang ambil berat terhadap diri saya dan anak-anak,” katanya.
Dalam pada itu, ditanya mengenai dakwaan terbaru Syamsul dan anak pelakon Kazar itu sudah bertunang, Sarah berkata dia tidak tahu menahu.
“Saya tak tahu,” katanya.
Terdahulu, pengarah Datuk Yusof Haslam mengakui terkejut dengan berita anaknya, Syamsul Yusof didakwa bakal berkahwin dengan wanita dikenalinya sejak empat tahun lalu serta berharap ianya tidak menjadi kenyataan.
- SUMBER
- Harian Metro
Tkpe la PS bersangka baik la dgn Allah dan org sekeliling. Sbb masa depan kite sukar nak ramal. Belum tentu skrg angau kemudian pun angau. Ntah2 bertunang je. Kahwin tak. Respek PS cool aje. Ini kite mahu.
Bertunang? At this point perlu ke sampai bertunang? Agak2 laaa.. Geli hati rasa
hai buat video ugut2 dulu baru tunang? takpe sarah ramai yg nak kaw dik, cantik lagi kaw dan bijak…kesian kaw takpe ramai lagi lelaki diluar sana yang elok setia. kalau dia rasa betina jenis gelek pantat, selak peha yang dijadikan jantan buat modal melancap lebih baik biarkanlah. tengok kak lina dpt yg lebih elok
Serious ah???
kena terima madu dengan tenang, poligami tuntutan agama, jangan nafi kan benda yang benar, untuk kaum hawa kena terima hakikatnye lelaki boleh kahwin 4, payung emas menanti anda
payung emas? di akhirat pun masih materialistik lagi sampai nak payung emas?
pada saya, poligami ialah tuntutan nafsu…hahahah…
Payung mas taik kucinnggg..
abg sokong poligani
aku sokong ckp ko, kaum adam boleh kawin 4, kan meriah mcm tu. kpd
kaum hawa cuba fahami makna poligami, tentu terbuka hati terima madu
amin
Ah..ah @Pompuan Misali Syurga Tempatnya dah @Abg Sokong Poligami 2×5 korang tak pulak jumpa jodoh eh boleh share payung…payung kubur!
Nabi kawin 4 sbb kerana mampu terutama dari segi agama didik anak dan isteri bukan mcm lelaki skrg.. hanya amik tajuk bole kawin 4 tapi kemampuan mendidik anak isteri, solat dan agama belum tentu walhal itu kena mantap dulu
PS sure terus kena aim dgn lelaki kaya, hensem, bijak klu suaminya kawin Ira. Tgu masa je nk rapat dgn PS klu suaminya lepaskan dia
Komen semua victim blaming.
Matlamat tidak menghalalkan cara.
Dosa tetap dosa. Curang tu dosa.
Kau curang sbb bini buat terok, merompak, rasuah, bunuh org sebab kesempitan hidup..tetap salah.
Ada jalan yg betul guna yang betul..
Jln yg diredhai Nya
Sarah kau minta cerai. Kawin laki kaya lagi hensemmm bersepah lagi kaya pd si Sol ni! Biar dia tak bahagia dgn bakal bini pelacur dia ni. Banyak cth laki yg ceraikan bini, bini dapat suami jauh lebih baik lol! Nyahh rasaiiinnnn laki kau.
Kalau belom cerai dah cantik, kena cerai lagi cantik terok..Nabi kawin 4 utk sebarkan agama islam, lelaki melayu kawin 4 utk puaskan nafsu dan perbanyakkan maid jaga dia, anak2 bersepah duit pun tak cukup..part payung emas tu dpt dari hadis mana pulak??!!buktikan jgn main hembus je
Allahu..
Payung mas tu hadis palsu kan?? Mana ustazah RK ?
NAK DAPATKAN DAN NAK KEJARKAN PAYUNG EMAS. SEDANGKAN MASA HIDOP KAT DUNIA BINI MENDERITA SAKIT HATI SAKIT JIWA TENGOK LAKI CURANG DENGAN BOHSIA TWERK.
TAK LAWA IRA NI CAMNE LAH EK SOL BOLEH TERHINGIN TRRHADAP ANAK KAZA YG MACAM ANAK KELING NI.
SARAH BOLEH BALIK KAT AMAR ALFIAN DUDA BADAN SEDAP YG DAH MENDUDA
Apa salahnya kalau Syamsul dan Ira di bertunang dan kahwin pun?? Kalau ada kemampuan, Islam membenarkan Syamsul berbuat demikian.
Kena turut persoal mengapa Syamsul jadi rapat dengan Ira. Antara lain, tentu kerana ada kekurangan dengan isterinya. Perangai dan sikap khususnya.
Kalau Ira boleh datangkan bahagia, maka win-win lah bagi kedua mereka. Yang orang lain dok sibuk ni, mengapa?? Tidak lain tidak bukan, kerana… DENGKI.